Ser activ

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser activ

Ser activ

TEHNOLOGIA „SER – CREMA” NANNIC

Ce face diferența?
Serul cremă este o cremă care protejează și hidratează pielea și, datorită unei formulări identice cu celula, eliberează o doză concentrată de ingrediente active adânc în epidermă.

NANNIC dezvoltă soluții eficiente pentru toate tipurile de piele
Este bine cunoscut faptul că, in general, cele mai disponibile produse de îngrijire a pielii, sub formă de seruri și creme, pot să abordeze doar simptomele problemelor din piele.

Deci, ce face NANNIC?
Distincția inovatoare adusa de NANNIC consta in faptul că actioneaza direct pe cauzele care stau la baza problemelor de piele cu o serie de soluții!

Pentru a face acest lucru posibil, abordarea noastra incorporeaza o baza de produse care este capabila sa livreze un pachet concentrat de ingrediente active in forma concentrata la membranele celulare. În plus, știm că pielea are nevoie de protecție față de o gamă largă de agresori – chimicale, frecare, vreme, factori biologici – plus hidratarea continuă.

La NANNIC, facem o prioritate in a trata pielea cu respectul pe care îl merită. Abordarea noastră este de a spori funcția naturală a pielii ca o barieră, ajutând-o să regleze umiditatea și să se protejeze. În acest scop, am dezvoltat formulele „ser-cremă” cu o rețetă hidropolitică identică cu pielea.
Produsele „ser-crema” Nannic:

„SER ACTIV” NANNIC

Multe tipuri de piele suferă de probleme specifice, cum ar fi hiperpigmentarea, rozaceea, uscăciunea extremă …
Pentru aceste piele, laboratoarele Nannic au dezvoltat seruri specifice care pot fi aplicate înainte de produsele „ser-in-crema”.

De ce ne abținem de la adăugarea blocurilor solare produselor noastre? Și ce facem noi în schimb?
Din ce în ce mai mult, studiile științifice confirmă faptul că produsele chimice de blocare a soarelui, în combinație cu lumina soarelui, sporesc de fapt producția de radicali liberi în organism. Mai mult, s-a demonstrat că blocurile solare chimice sunt absorbite de organism și lucrează ca agresori la metabolism.

Radicalii liberi sunt dăunători în mai multe moduri, afectând ADN-ul pielii, lipidele pielii și multe altele.

Prin faptul că nu adăugăm blocuri solare produselor noastre, rămânem fidel promisiunii noastre de „tratamente pure și respect pentru metabolismul organismului”.

Pentru o protecție optimă împotriva radiațiilor UV, Nannic are o soluție inovatoare nouă:

NANNIC a lansat o soluție complet nouă și inovatoare pentru a proteja pielea de radiațiile UV fără a compromite metabolismul. Acest spray poate fi aplicat cu ușurință în timpul zilei peste orice tip de machiaj. Se poate aplica și pe mâini, cap și alte părți expuse ale corpului.
Mai multe informatii: