Concept anti imbatranire pentru firele de par, scalp si radacini

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Concept anti imbatranire pentru firele de par, scalp si radacini

Concept anti imbatranire pentru firele de par, scalp si radacini

NANNIC, brandul de ingrijire a pielii multi-premiat isi imbogateste gama de produse cu un concept unic anti-îmbătrânire pentru sanatatea părului

Citiți prezentarea pentru NANNIC Anti-Age Concept pentru păr, scalp și rădăcini aici.

„Stralucirea vizibila si frumusetea parului nostru provin din ceva invizibil. Radacinile de par primesc in permanenta forta si nutritia lor de la un sistem mult mai mare: corpul sanatos”.
– René Nagels, februarie 2019

Par puternic de la rădăcină la vârf

Puterea și sănătatea părului nostru sunt direct legate de starea de sănătate a întregului organism în care rădăcinile sale sunt ancorate. Pentru a obține un păr frumos, nu este suficient să ne îngrijim doar partea părului pe care o vedem. De fapt, scalpul, firele de păr și rădăcinile necesită cea mai mare grijă.

Cu toții știm că trebuie să ne îngrijim pielea noastră în fiecare zi, curățând-o cu produse de calitate și aplicând seruri nutritive și creme hidratante. Dar este la fel de important să ne îngrijim de păr: pentru a avea un păr frumos, trebuie să avem grija atat de partea pe care o putem vedea cat și de partea pe care nu o putem vedea, în fiecare zi.

Conceptul NANNIC Anti-Age HSR constă într-un amestec atent de ingrediente care va aduce rezultatele dorite atunci când este aplicat în mod regulat. Aplicarea zilnică a lotiunilor HSR hrănitoare durează foarte putin, ceea ce reprezintă o investiție foarte mică pentru un astfel de rezultat. Parul tau va beneficia din plin de acest tratament, si vei vedea ca devine frumos, sanatos, puternic si plin de volum.

Conceptul NANNIC Anti-Age HSR este un tratament nutritiv complet pentru păr frumos și sănătos, în 3 pași:

  • Păr: curățarea ușoară, hrănirea și îngrijirea părților vizibile ale părului.
  • Scalpul: curățare ușoară, hranire și îngrijire a scalpului pentru a-și susține activitatea naturală.
  • Rădăcini: promovarea diviziunii celulare în rădăcinile părului și optimizarea ciclului de creștere a părului.

NANNIC HSR se concentrează asupra părților principale ale părului: părul vizibil, scalpul și rădăcinile. NANNIC HSR tratează fiecare păr individual de la rădăcini până la vârf. Procesele naturale ale scalpului sunt susținute pentru a promova sănătatea și a stimula un nou ciclu de creștere sănătoasă. Parul vizibil reține umezeala, ceea ce creează un volum suplimentar și mărește luciul.