Ser anticelulitic

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser anticelulitic

Ser anticelulitic

Suprimare activă a grăsimii și a celulitei.

Serul Nannic anticelulitic oferă un tratament eficient menit să reprime mecanismele care cauzează formarea grăsimii și a celulitei sub piele. Acest ser multi-complex pune literalmente celulele grase pe o dieta si previne formarea de celule grase noi. Grăsimea existentă este transformată în energie.

Care este rezultatul? Serul Nannic anticelulitic reduce semnele vizibile de celulita!

  • Reduce depozitele de grăsimi sub piele.
  • Reduce surplusul feselor, coapsei, abdomenului și brațelor.
  • Îmbunătățește fermitatea pielii.
  • Oferă un efect imediat de ridicare.

S-ar putea sa sune contradictoriu, dar grăsimea nu se extinde pur și simplu. Un plus față de factorii genetici, ar fi faptul ca creșterea acesteia depinde de o rețea vasculară optimă pentru a asigura livrarea unor cantități mari de sânge bogat în oxigen, o situație cunoscută sub numele de neovascularizare.

Insulina determină transformarea zahărului din sânge în glicogen sau muscular. Atunci când există un exces de zahăr sau de glucoză, organismul oprește arderea grăsimilor și începe să îl stocheze. Aceste grăsimi sau trigliceride sunt sintetizate în ficat din glucoză, apoi depozitate în celulele grase din ficat, cunoscute ca adipocite. Grăsimea asigură organismului energie pe care o arde pentru a genera căldură. Excesul de grăsime poate fi descompus și eliminat printr-o interacțiune între celulele grase și sânge și prin anumite enzime.

În plus față de grăsimea viscerală, există și grăsime sub piele. Pe lângă faptul că asigură un efect de amortizare, acest lucru menține organismul cald și oferă energie și nutriție pentru celule. Grosimea acestuia variază de-a lungul întregului corp și o serie de factori, de exemplu hormonul estrogen, determină cât de mult este depus pe coapse.

Componente active

1. Iod organic:
Termenul medical pentru celulită este: hidro-lipo-distrofia. Hidro înseamnă apă și lipo înseamnă grăsime. Iodul organic previne infiltrarea excesiv de puternică a limfocitelor care apar ca edem fix (hidro). Prin reducerea acestui mecanism, tratamentul cu Nannic SLIM & FIRM vă va permite rapid să pierdeți centimetri din corpul dvs.

2. Extract de ghimbir, turmeric și scorțișoară:
Funcționează în sinergie cu iodul organic, prin stimularea micro-drenajului edemului fix cu efect termic, fără a cauza roșeață.

3. Extract de boabe Quinoa:
Extractul din aceste cereale deosebit de hrănitoare de 5.000 de ani are un puternic efect inhibitor asupra formării de noi vase de sânge cu sânge bogat în oxigen care furnizează celulelor adipoase . Aceasta înseamnă că celulele grase sunt obligate să rămână în starea lor de reținere în stare de inactivitate, fără grăsimi.

4. Aminoacidul: Prolină:
Prolina poate reduce considerabil celulita într-o lună. Reduce celulele grase prin activarea arderii grasimilor. Prolina stimulează descompunerea grăsimii (lipoliza) din celula de grăsime.

5. Silanol organic combinat cu cafeina:
Restructurează structura pielii și inhibă radicalii liberi. Aceasta contracarează efectul inflamator (distrofie) al celulitei.

6. Extract de alge din alge maro:
Deja folosit în Nannic Venatrix, un produs care și-a demonstrat deja în mod repetat efectul specific împotriva edemelor și eritemului. Protejează colagenul și elastina, care promovează pielea puternică.

7. Proteina de susan:
Acest hidratant deosebit de puternic va strânge imediat pielea și va contracara efectul pielea slabă.

NANNIC Ser anticelulitic este un tratament ce poate fi folosit la domiciliu pe care vă recomandăm să-l utilizați de două ori pe zi, de preferință dimineața și seara. Aplicați pe piele curată și masați (cu presiune ușoară, spre inimă).
NANNIC Ser anticelulitic este un ser foarte concentrat, deci doar o cantitate mică este necesară.