Ser antirid pentru ochi si buze

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser antirid pentru ochi si buze

Ser antirid pentru ochi si buze

2 formule revoluționare anti-îmbătrânire pentru zona ochilor și a buzelor
O metodă revoluționară și eficientă de combatere a ridurilor inestetice din jurul ochilor și gurii, datorită interacțiunii dintre serul de zi și serul intensiv de noapte.

Serul de zi care, pe lângă combaterea și prevenirea formării ridurilor, strânge rapid pielea și asigură vizibilitatea redusa a ridurilor.
Serul de noapte, care restaurează structura celulară, oferă un rezultat spectaculos și permanent: ridurile în jurul gurii și din jurul ochilor sunt reduse și pielea arată mai fină și mai atractivă.

Tratament de zi:
Un rezultat vizibil imediat obținut datorită strângerii directe a pielii, fapt pentru care ridurile sunt mai puțin vizibile, în combinație cu o eficacitate intensă împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

SERUL INSTANT ANTI-RID DE ZI NANNIC este bazat, printre altele, pe proteine, obținute din ulei de susan. Acest ser se strânge pe piele (acest produs nu este „umplut” și, prin urmare, nu lasă urme vizibile pe piele). SERUL INSTANT ANTI-RID DE ZI NANNIC a fost testat corespunzator și a arătat rezultate uimitoare în doar 5 minute. Eficacitatea serului a fost aprobată în unanimitate și recunoscută de toate persoanele testate: 100% dintre ele au prezentat o piele mai stransa.

Tratament de noapte:
În timpul somnului SERUL INTENSIV ANTI-RID DE NOAPTE NANNIC oferă regenerarea celulară. Începând cu al 35-lea an de viață, producția de elastină și colagen continuă să scadă. Aceste două substanțe corporale sunt părți importante ale țesutului subcutanat, care asigură pielea cu fermitate și netezime.

La nivel celular, se întâmplă mult mai mult decât producția simplă de colagen și elastină. Serul NANNIC acordă o atenție deosebită jonctiunii dintre diferite straturi de piele. Aceste joncțiuni între epidermă și dermă (DEJ – Junction Epidermic Dermic) se slăbesc pe tot parcursul procesului de îmbătrânire, din cauza impactului luminii solare (foto-îmbătrânire), fumatului, poluării aerului și a altor factori de stres, printre care stresul emoțional.

NANNIC asigura o revitalizarea intensă a ridurilor, restimulează interacțiunile dintre matricea celulară și DEJ. La diferite niveluri, deficitele sunt reechilibrate, iar activitățile de piele restricționate sunt reactivate. Folosit profilactic, previne ridurile și reduce ridurile existente in mod aparent și durabil.

Aplicati Serul intensiv anti-rid de zi si Serul intensiv anti-rid de noapte pentru a curata pielea din jurul ochilor si si din zona buzelor.
Componente active dovedite din punct de vedere medical și testate dermatologic.