Intrebari frecvente

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Mai jos găsiți răspunsul la următoarele întrebări:

 • Care este viziunea din spatele conceptului Anti-Age pentru par, scalp și rădăcini?
 • De ce este diferit NANNIC HSR?
 • Cum folosiți loțiunile HSR?
 • Când veți vedea rezultatele?
 • Este acest produs pentru mine?
 • Când nu funcționează loțiunile HSR?
 • Si in cazul alopeciei?
 • Care sunt contraindicatiile pentru produse?
 • Ce produse sunt sigure în timpul sarcinii?
 • Șampoanele HSR conțin sulfați?
 • Care sunt valorile pH-ului produselor?
 • Lotiunile HSR merg si cu extensiile?
 • Ce se va întâmpla dacă nu mai folosesc produsele?
 • Cum evit factorii de stres pentru parul meu?
 • Ce trebuie sa fac pentru un par sanatos?

Care este viziunea din spatele conceptului Anti-Age pentru par, scalp și rădăcini?

Credem că este logic să ne ocupăm de pielea noastră în fiecare zi cu produse de curățare ușoare, seruri nutritive și creme hidratante. Acest lucru este valabil și pentru îngrijirea părului dvs.: atat firele de păr, care sunt vizibile, dar si părțile care nu sunt vizibile, ambele necesită îngrijire zilnică pentru a obține și a menține un par frumos.

Există multe produse disponibile pentru a îmbunătăți aspectul părului în sine, dar puțină atenție este acordată rădăcinii firelor de păr, în cazul în care părul începe să crească. Funcția NANNIC HSR se bazează pe aceasta. Stimulează creșterea părului și împiedică părul să intre în faza de odihnă prea curând, sub influența factorilor externi de stres. Cu cât mai multe fire de păr rămân într-o fază de creștere și cu cat mai puține fire blocate în faza de tranziție sau odihnă, cu atat va creste mai mult par.

Această viziune face ca conceptul nostru să fie unic. NANNIC este primul care lansează un tratament de zi și de noapte pentru părul frumos și sănătos. Substanțele active selectate cu atenție în conceptul NANNIC Anti-Age HSR și aplicarea consecventă a acestora produc rezultatul dorit. Îngrijirea pielii nu se oprește la nivelul părului.

De ce este diferit NANNIC HSR?

Toate produsele NANNIC se bazează pe studii științifice și cercetări aprofundate. Abordarea noastra este cu adevarat unică. Rădăcinile firelor noastre de păr sunt fabrici hiperactive care fac o treaba fantastica asigurandu-se că părul crește constant (zi și noapte). Factorii de mediu (poluare, raze UV, stres, nutriție etc.) se schimbă întotdeauna și constituie un obstacol în calea creșterii părului și chiar a sănătății noastre în general. NANNIC HSR răspunde la acest lucru și readuc la normal lucrurile care încep să fie afectate de presiunile constante din partea mediului. Rădăcina de păr este întinerită, ceea ce imbunatateste creșterea părului.

Cu toate acestea, respectăm ciclurile parului și absolut nu vrem să provocăm o supra-stimulare, deoarece acest lucru, in timp, nu ar aduce beneficii creșterii părului. Firul nostru de păr are o perioadă de creștere, dar are nevoie, de asemenea, de o perioadă de odihnă. Chiar dacă această odihnă este doar pentru câteva luni și vine doar o dată la doi până la șapte ani, aceasta trebuie respectată pentru a evita epuizarea. Așadar, ne concentrăm pe rezultatul pe termen lung. Cu alte cuvinte, nu căutăm o soluție rapidă, pentru că nu este niciodată bună pentru metabolismul dumneavoastră.

Într-un fel, NANNIC HSR este o continuare a ceea ce facem și cu îngrijirea zilnică a pielii noastre, ceea ce explică imediat de ce acest tratament s-a dezvoltat pentru a deveni un produs de ingrijire a părului cu utilizare in fiecare zi si in fiecare noapte. Lucrăm la acest lucru de aproape un deceniu, iar funcția sa este foarte complexă.

Cum folosiți loțiunile HSR?

Aplicarea zilnică a lotiunilor HSR hrănitoare durează doar un minut. Un efort mic pentru un beneficiu mare. Părul dvs. va deveni frumos, sănătos, puternic și voluminos. Cele două loțiuni (una pentru dimineață și una pentru seară) se aplică direct pe scalp. Aplicatorul furnizat vă permite să aplicați aceste loțiuni direct pe pielea capului, între firele de păr.

Înlocuiți capacul cu aplicatorul. Poziționați sticla cu capul în jos, cu vârful aplicatorului pe scalp și aplicati in linii peste scalp. Acordați o atenție deosebită locurilor în care părul este mai rar. Veți simți lichidul răspândindu-se peste scalp. Substanțele active vor pătrunde rapid. Nu vă va face părul gras și puteți continua să va aranjati parul ca si pana acum. Nu clătiti.

Când veți vedea rezultatele?

Perioada in care apare rezultate vizibile variază enorm de la o persoană la alta. Metabolismul fiecăruia, stilul de viață al fiecăruia și fiecare persoană sunt unice. Deci nu există nici o modalitate de a spune când rezultatul va fi vizibil pentru o anumită persoană. Acest lucru depinde în mare măsură de starea foliculilor de păr. Având în vedere că nu cunoaștem această condiție și având în vedere că, de asemenea, nu știm dacă există alți factori interni la joc, este imposibil să oferiți o garanție că părul vă va reveni în toate cazurile.

Vrem să comunicăm sincer despre acest lucru și nu dorim să creăm speranțe false, dar merită întotdeauna să încercăm. Veți ști dacă papila dermală este încă activă sau nu după două pachete. De tratament va beneficia in primul rand părul rămas și, dacă părul începe să crească în locurile în care este rar, atunci este absolut fantastic. Dacă nu se întâmplă nimic după două luni, este bine să nu continuați. Ar putea fi o idee bună să solicitați consultanță medicală în acest caz.

Serurile active NANNIC și Serum-in-cream păstrează pielea în stare bună. Același lucru este valabil și pentru NANNIC HSR și pentru părul dumneavoastră. Dacă doriți să vă mențineți părul sănătos, va trebui să aveți grijă de el. Aceasta este ceea ce noi dorim ca o marcă: pentru ca oamenii să înțeleagă că tratamentul zilnic al părului este la fel de logic ca și tratamentul zilnic al pielii.

Este acest produs ceva pentru mine?

Produsul are beneficii pentru oricine il utililzeaza. Puteți să il utilizați preventiv, cu rol reparator sau pentru întreținerea parului. Este la fel de bun pentru a menține și a proteja părul sănătos ca si pentru stimularea creșterii părului din nou și, prin urmare, pentru a face părul să crească. NANNIC HSR păstrează creșterea sănătoasa a părului, ceea ce are ca rezultat un păr mai frumos. Produsul oferă o soluție pentru toată lumea: de la bărbații cu o linie a părului retrasă la femeile cu păr rar si subtire, care folosesc extensii pentru a face să pară mai gros. Dar daca esti multumit cu parul pe care il ai, il poti folosi si preventiv pentru ati pastra parul frumos si sanatos pentru o lunga perioada de timp.

Când nu funcționează loțiunile HSR?

Dacă foliculul nu mai este viabil, există puțină speranță de a obtine un rezultate aici cu tratamente cosmetice. Aceasta a fost și evaluarea realizată în studiul citat anterior. Din punct de vedere pesimist, ai putea spune că nu poți stimula ceva care nu mai este activ din punct de vedere biologic, dar, dintr-o perspectivă optimistă, aceasta înseamnă că există o mulțime de posibilități dacă foliculii parului sunt încă biologic activi, unde NANNIC vine cu solutii eficiente, oferind stimularea necesară într-un mod sănătos, fara a suprastimula. Deși nu putem da nici o garanție că firele de păr se vor întoarce în fiecare caz, merită încercat.

După doar două pachete, veți ști dacă veți obtine sau nu rezultate cu tratamentul respectiv sau, altfel spus, veți ști dacă este sau nu o idee bună să continuați. De tratament va beneficia in primul rand părul rămas și, dacă părul începe să crească în locurile în care este rar, atunci este absolut fantastic.

Stilul de viață al persoanei este, de asemenea, important. Nu vă puteți aștepta ca produsul să funcționeze dacă stilul dumneavoastră de viață este foarte nesănătos. Este ca și cum ai lua pastile pentru a reduce tensiunea arterială, dar continuă să mănânci o cantitate enormă de grăsimi și sare: pastilele nu vor putea să funcționeze corect intr-un astfel de caz.

Și in cazul alopeciei?

Alopecia este o descriere prea vagă, deoarece există diferite forme de alopecie:

 • Alopecia Areata: Zone fara par, bine definite, de obicei o reacție autoimună care este adesea declanșată de stres.
 • Alopecia Androgenetica: Chelie sau rarirea parului cauzată de hormonii masculini.
 • Alopecia Universalis: chelie completa din cauza diferitelor cauze posibile: Diffusa, Androgentica, Telogen Effluvium.
 • Alopecia Cicatricialis: Zona fara par pe o cicatrice. Deoarece cicatricile nu conțin foliculi de păr, nu pot să crească fire de păr.
 • Alopecia Diffusa: Pierderea gravă a părului de-a lungul întregului scalp. Nu în patch-uri, ca în cazul Alopecia Areata. Acest lucru poate fi rezultatul unei boli care include febră, supradozaj de vitamina A sau chimioterapie. De obicei, se imbunatateste de la sine.
 • Alopecia fibroasă frontală; alopecie inflamatorie. Are o tendință puternică sa semene cu Alopecia Cictricialis. Adesea situatia se imbunatateste de la sine. Se manifestă pe linia frontală unde se dezvoltă o inflamație, urmată de o cicatrice.
 • Alopecia Traumatica; chelie cauzată de traume. Traumele, cum ar fi colorare, vopsire, tragere constantă (benzi elastice). Puteți vedea o mulțime de fire de păr rupte, deoarece firele de păr sunt fragile. Când trauma se oprește, firele de păr se întorc înapoi. Dacă trauma persistă, cicatricile se pot dezvolta acolo unde părul nu va mai crește = atunci devine Alopecia Cicatricialis.
 • Telogen Effluvium: întreruperea ciclului de creștere a părului. Parul rămâne în faza telogenă a creșterii părului.
 • Trichotillomania: Părul este în mod compulsiv smuls. Adesea, cazul copiilor cu probleme psihologice.

NANNIC se concentrează pe cel mai frecvent tip de pierdere a părului, și anume Alopecia Androgenetica, care poate afecta atât bărbații, cât și femeile. Bărbații și femeile au fiecare ambii hormoni (estrogeni și androgeni). Echilibrul particular dintre cele două controlează ciclul de creștere a părului. Un dezechilibru în această relație are ca rezultat un dezechilibru în ciclul de creștere a părului. NANNIC HSR optimizează acest echilibru. Aceasta susține faza de creștere, dar faza de odihnă este încă respectată.

Un efect pozitiv poate fi, de asemenea, realizat în cazul Telogen Effluvium. Cu siguranță merită o încercare aici. Același lucru este valabil și pentru Alopecia Diffusa, dacă se găsește cauza medicală posibilă și a revenit din cauza bolii sau a medicamentelor. NANNIC HSR poate ajuta la susținerea și încurajarea acestui proces. Acest lucru este valabil și pentru Alopecia Traumatica dacă se întrerupe trauma și nu se formează încă țesut cicatricial.

În principiu, veți ști după doar două pachete dacă funcționează sau nu. Nu putem oferi o garanție, deoarece cauza este, de asemenea, necunoscută în prezent.

Care sunt contraindicatiile de utilizare?

Dincolo de anumite boli care provoacă răni deschise pe scalp, nu există contraindicații imediate.

NANNIC HSR Loțiune de noapte pentru îngrijirea pielii – Stimularea rădăcinilor (NANNIC HSR Lotion Night Care – Root Stimulation) include un complex de uleiuri esențiale care conțin un număr de alergeni din produse naturale. Acestea sunt enumerate pe ambalaj: D-Limonene, Eugenol, Cinnamal și Linalool. Dacă aveți probleme cu alergenul pe această listă, bineînțeles că puteți experimenta diverse reactii. Aceste alergeni pot fi găsite de fapt în cele mai multe parfumuri și ape de toaleta.

Ce produse sunt sigure de utilizat în timpul sarcinii?

Toate produsele sunt sigure pentru utilizare pe scalp în timpul sarcinii. Vă rugăm să rețineți: echilibrul dintre diferiți hormoni este vital pentru o creștere sănătoasă a părului. În timpul sarcinii, există o schimbare enormă în acest echilibru.

În fazele noastre de testare, am testat produsele pentru un număr mare de persoane. La Moscova am avut o persoană de test foarte interesantă: o femeie însărcinată cu schimbări extreme în nivelurile hormonale, ceea ce a dus, inainte de inscrierea in programul nostru de testare, la pierderea părului. A folosit lotiunile zilnic în timpul sarcinii și părul a început să crească. Când a început să alăpteze, și-a pierdut din nou părul. Cu toate acestea, ea a continuat să folosească loțiunile pentru a stimula creșterea părului din nou după alaptare.

Deci, sarcina nu este o contraindicație, dar nu este cel mai bun moment pentru a începe acest tratament orientat spre rezultate. Produsele sunt perfecte pentru echilibrarea schimbărilor hormonale în păr după sarcină, pentru a obține o creștere sănătoasă și optimă a părului.

Șampoanele HSR conțin sulfați?

Da, dar sulfații au primit o expunere media nedreaptă. Reputatia negativă a sulfaților a fost construita în principal în mass-media in mod nejustificat. Și nu s-au luat în considerare diferitele tipuri de sulfați, diferentele intre sulfati.

Pe piața părului profesional, Sodium Laureth Sulphate este adesea folosit ca ingredient principal. Acesta este un agent de spumare foarte eficient și are calități bune de degresare și curățare. În unele cazuri, aceste proprietăți de degresare pot provoca un efect iritant. Dar calitatea apei are și un impact aici. Apa tare va determina surfactanții să se așeze pe piele și păr, în timp ce apa moale nu face acest lucru.

Formulele excepționale ale NANNIC: Șampoanele NANNIC HSR sunt dezvoltate pentru a se asigura că orice efecte dăunătoare ale sulfatului de sodiu Laureth sunt compensate prin adăugarea unor ingrediente active suplimentare (cum ar fi cosurfactanți, agenți de refacere, agenți de îmbunătățire a lipidelor etc.). Acest lucru are ca rezultat un șampon uscat, de îngrijire și de curățare cu proprietăți dermatologice excelente, care, de asemenea, restabilește echilibrul pielii.

Care sunt valorile pH-ului produselor?

Toate produsele au o valoare a pH-ului neutră pentru piele.

 • Sampon Damage Repair 4.8 (+ – 0.5)
 • Sampon Vitamina Boost 4.9 (+ – 0.5)
 • Balsam Keratin Boost: 4,5 (+ – 0,5)
 • Tratament cu proteine ​​cu pulverizare: 6,8 (± 0,5)
 • Follicle Rejuvenation Day Care: 6.5 (+- 0.5)
 • Root Stimulation Night Care: 5.55 (+- 0.5)

Lotiunile HSR lucrează pe extensii?

Lotiunile HSR lucrează pe scalpul în care este localizată rădăcina de păr și au un efect pozitiv asupra sănătății părului existent la care sunt atașate extensiile.

Pentru a face ca extensiile dvs. să strălucească și să le ușureze perierea, puteți să le pulverizați cu un tratament cu Protein Spray.

Cum pot evita factorii de stres?

În fiecare zi, părul nostru este supus la mulți factori de stres potențial dăunători.

Influențe externe:

 • Lumina UV: evitați expunerea directă la lumina puternică a soarelui (vârful: aplicați NANNIC UV-Shield).
 • Poluarea: Spălați-vă părul cu șampon NANNIC HSR pentru a elimina urmele de poluare, asigurându-vă că clătiți bine, dar evitați spălarea prea frecventă.
 • Calitatea apei: Apa tare poate provoca acumularea de surfactanți pe piele și păr. Instalați un balsam de apă dacă este posibil. Este întotdeauna o idee bună să spălați părul după înotul în apă sărată sau în piscina clorinată.
 • Tratamente chimice pentru păr: asigurați-vă că părul este clătit bine după colorare, stil și tratamente relaxante. La salonul la care mergeti, utilizati în mod special tratamente care stresează cât mai puțin părul.
 • Stresul mecanic: evitați tratamentul dur atunci când utilizați benzi elastice și optați pentru o spălare ușoară, mai degrabă decât pentru pieptănare. Stresul mecanic poate provoca ruperea sau deteriorarea firelor de par.
 • Stresul termic: setați uscătorul de păr la viteza maximă, dar numai căldura medie. Aplicați întotdeauna spray-ul de îngrijire NANNIC HSR înaintea aranjarii parului pentru a proteja părul de căldură. NANNIC HSR Conditioner protejează împotriva deteriorării căldurii în timpul designului (testat la 200 ° C). Aplicați placa de par sau ondulatorul pe perioade cat mai scurte cu putinte și nu le utilizați niciodată pe părul umed.

Ce puteti face pentru un păr sănătos? Și ce să evitați?

 • Fumatul: Fumatul încetinește creșterea părului. Sângele este mai puțin oxigenat, lăsând foliculii de păr înfundați și lipsiți de oxigen.
 • Alcool: beți cu moderatie. Alcoolul deshidrateaza corpul si poate face parul uscat, fara stralucire si fragil. În schimb, beți multă apă!
 • Apa are un efect benefic asupra fiecărui sistem din organism.
 • O dieta sanatoasa pentru parul sanatos:
  • Proteine: Părul constă în principal din proteine, deci este important să includeți o cantitate suficientă în dietă. Alimentele bogate in proteine: fasole, mazăre, semințe și fructe cu coajă lemnoasă, pește uleios, pui și curcan, toate tipurile de carne, produse lactate și ouă. Iubitorii de fructe pot opta pentru fructe de pădure, avocado, banane, mango și căpșuni.
  • Siliciu (dioxid de siliciu): Ajută la prevenirea părului uscat și pătat. Sursele includ cartofi, orez brun, verdeață cu frunze, sfeclă roșie, căpșuni, ardei gras verde și roșu, sparanghel, orz și grâu.
  • Fier: Ajută la cresterea energiei foliculilor. Sursele includ ciocolata neagra, peste, carne, legume, fructe, nuci si seminte, si alge marine.
  • Vitaminele C & E: Acestea promovează absorbția fierului în sânge și contribuie la o strălucire sănătoasă. Sursele includ spanacul, semințele și fructele cu coajă lemnoasă, avocado și fructele citrice.
  • Caroten: Promovează un scalp sanatos. Se găseste în toate fructele și legumele colorate în culori vii, cum ar fi spanacul, morcovii, ardeiul, pepeni, caise și căpșuni.
  • Vitamina B: crește absorbția oxigenului. Sursele includ Spirulina.
  • Zinc și cupru: creșteți rata de diviziune celulară. Disponibil în cantități mari în usturoi și semințele de susan.
  • Sulf: Toți aminoacizii au nevoie de sulf. Cele mai bune surse includ ceapa, usturoiul, varza, guliile, varza de Bruxelles si alge marine.
  • Uleiuri și grăsimi: Acizii omega-3 sunt acizi grași esențiali pe care corpurile noastre nu pot produce singuri. Sursele bogate includ pește uleios, nuci.
  • Stresul: Stresul, prin producerea anumitor substanțe în organism împiedică creșterea sănătoasă a părului. Este important să vă destresati în mod regulat, nu doar pentru a vă îmbunătăți starea de spirit, ci și pentru a vă proteja sănătatea. Un corp sănătos va duce la creștea unui păr sănătos. Și părul sănătos este un păr frumos.