Crema reparatoare pentru maini si picioare

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Crema reparatoare pentru maini si picioare

Crema reparatoare pentru maini si picioare

Dovedita medical eficacitatea tratamentului pentru piele uscată, aspră și crăpată, bogata în acizi grași, omega-3 și omega-6, fara grasimi.
CREMA REPARATOARE PENTRU MAINIpentru îngrijirea de zi cu zi
Antioxidanți • fitosteroli • gliceride • vitamina E • provitamina A
Repararea cremei pe bază de ulei de cânepă și drojdie de panificație.

Cânepa este o plantă extraordinar de puternică, care îmbogățește solul. Această plantă poate fi crescută foarte ușor, fără nici o problemă și fără a avea nevoie de pesticide, ca urmare a cantității sale importante de fitosterol. Când este amestecata cu alte tipuri de plante, canepa va proteja și aceste alte plante împotriva insectelor și paraziților.
Cânepa este foarte bogata în acid linolenic și acid linoleic (Omega 3 și 6), antioxidanții, fitosterolii, gliceridele, vitamina E și carotenul (provitamina A).

Aceste substanțe sunt esențiale pentru insanatosirea pielii deteriorate.
Uleiul pur este presat din semințele de Canabis Sativa.

În completare față de uleiul de cânepă, Compusul crema reparatoare pentru maini Nannic este, de asemenea, construit cu extracte din drojdie de brutărie: Saccharomyces cerevisiae.
Cel mai important lucru cunoscut despre această polizaharidă este efectul imunologic.
Extractele de drojdie din Baker stimulează mecanismul propriu de apărare al organismului, precum și capacitățile de reparații ale pielii.

CREMA REPARATOARE PENTRU PICIOARE NANNIC
Semințe de cânepă + Drojdie de brutărie + Peptide de piper roșu + Ulei de arbore de ceai
Compusul crema reparatoare pentru picioare Nannic este facut din aceleași componente precum crema reparatoare pentru maini, dar se adaugă și o peptidă de piper roșu (saccharomyces capsicum annum) și ulei de arbore de ceai.

Compusul crema reparatoare pentru picioare, este eficient și pe coapse. Conține, pe langa ulei de cânepă și drojdie de brutarie, și o peptidă de piper roșu. Acesta este un extract puternic cu efect antioxidant care încălzește picioarele și stimulează microcirculația sângelui, reducând senzația de dureri și umflături. Sunt incluse, de asemenea, loțiunea de picior pentru ulei de arbore de ceai, care este cunoscută pentru efectele sale antiinflamatorii și de inhibare a mirosurilor. Studiile au arătat că ingredientele din Compusul crema reparatoare pentru picioare încurajează și repară în mod eficient fisurile din piele. Acest complex de reparații pentru picioare este potrivit pentru toate tipurile de piele. Aplicați o cantitate mică de cremă ori de câte ori simtiti pielea uscată sau crăpată. Crema patrunde rapid in piele si ii da un aspect mai fin.

Ambele creme se bazează pe ulei de cânepă fin presat la rece: acest ulei este foarte bogat în acid linolenic, acid linoleic (omega 3 și 6), antioxidanți, fitosteroli, gliceride, vitamina E și caroten (provitamina A), substanțe esențiale pentru insanatosirea pielii deteriorate.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Testat dermatologic.