Crema anti-imbatranire pentru ten normal/mixt

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Crema anti-imbatranire pentru ten normal/mixt

Crema anti-imbatranire pentru ten normal/mixt

Extrem de concentrat, ‘serul crema’ anti-imbatranire aplicabil atat pe piele normala, cat si pe piele mixta

Corectează semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi contururile strânse ale feței, ridurile, porii extinși și un ten neuniform. Serul Anti-Imbatranire Nannic protejează sinteza naturală de colagen, elastină și glucozaminoglicani. Acest lucru restabileste fermitatea si elasticitatea pielii si elimina ridurile.

Această formulă exclusivă NANNIC este o combinație de extracte naturale active care sunt incluse în concentrații ridicate. Studiile arată că substanțele active din formula reîntineresc pielea și, deoarece sinteza colegenului (producția de colagen) crește, ridurile se estompează.

Formula îmbunătățește capacitatea pielii de a reține umezeala și restabilește țesutul conjunctiv, strângând astfel pielea și făcând-o să arate mai tonificata.

Serul Anti-Imbatranire Nannic are un efect activ asupra metabolismului celulelor pielii și protejează sinteza naturală de colagen, elastină și glicozaminoglicani. Aceasta permite celulelor să producă celule noi, restabilind astfel fermitatea și elasticitatea pielii și ridurile de estompare.

 

 

 

 

 

Agentul Anti-Imbatranire Nannic este potrivit pentru toate tipurile de piele
Componente active testate dermatologic și dovedite din punct de vedere medical.