Ser tratament pentru corectarea cuperozei rozacee

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser tratament pentru corectarea cuperozei rozacee

Ser tratament pentru corectarea cuperozei rozacee

Foarte eficient împotriva rozacee, retenție de lichide și cercuri întunecate sub ochi.

Ce este couperoza?
Couperoza este o afecțiune a pielii care se caracterizează printr-o infecție acută și cronică. Aproximativ 10% din populație suferă de această afecțiune și este cea mai frecvent întâlnită la caucazieni. Acum se crede din ce în ce mai mult că soarele (reactiv) este un factor influent important.

Soluția: SERUL NANNIC PENTRU COMBATEREA COUPEROZEI

Cu serul Nannic pentru combaterea couperozei, roșeața facială este redusă ca rezultat al sintezei fibrelor de colagen și elastină protejate, iar cercurile întunecate sub ochi și dilatarea vaselor de sânge (telangiectasia) sunt vizibil reduse.

Produsul a fost construit din diverse componente naturale, ale căror efecte terapeutice au fost demonstrate într-un număr mare de teste de laborator diferite:

Glucozaminoglicanii adăugați (de origine marină) au un efect extraordinar de protector asupra integrității matricei extracelulare creata de colagen și elastina. O matrice extracelulară sănătoasă are o importanță primordială pentru o sinteză optimă de colagen și elastină. Colagenul sanatos asigură faptul că țesuturile și sistemul vaselor sanguine rămân puternice și ferme.

Extractele de alge (de la Asparagopsis Armata și Ascophylium Nodosum) au un efect restrâns asupra degenerării enzimelor capilarelor, precum și a matricei extracelulare.

•Serul Nannic pentru combaterea couperozei conține, de asemenea, extracte de ceai verde și crizanteme, care sunt bine cunoscute pentru efectele lor antiinflamatorii.
Combinația dintre aceste două extracte de plante are un efect sinergic în lupta împotriva radicalilor liberi. Pe de-o parte, această cremă va curata și va elimina radicalii liberi și, pe de altă parte, va intercepta și va neutraliza radicalii liberi.

• Cantitatea bogată de acizi grași nesaturați esențiali înmoaie pielea și o menține subtire. Se presupune și se demonstrează din ce în ce mai mult că prezența acestor acizi grași are un efect de vindecare asupra diferitelor mecanisme de metabolizare.

Rezultatul actiunii asupra couperozei: Vizibilitatea couperozei va scădea în funcție de stadiul la care a ajuns couperoza.
Aplicarea de două ori pe zi va scădea visibilitatea cuperozei după 8 până la 12 săptămâni.

 

 

 

 

 

Rezultatul actiunii asupra telangiectasiei și asupra cercurilor întunecate din jurul ochilor:
Vizibilitatea telangiectasiei (vene mici pe nas și obraji) și a cercurilor întunecate din jurul ochilor se va estompa după 6 până la 8 săptămâni.

 

 

 

 

 

Aplicați dimineața și seara pe o piele bine curățată cu ajutorul cremei NANNIC.
Numai pentru uz extern. Componente active dovedite din punct de vedere medical și testate dermatologic.