Ser pentru corectarea nuantei pielii

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser pentru corectarea nuantei pielii

Ser pentru corectarea nuantei pielii

Extrem de eficient împotriva hiperpigmentării
Serul Nannic pentru corectarea nuantei pielii cu tripla actiune oferă un rezultat rapid pentru:

  • hiperpigmentare
  • vârsta
  • pistrui

Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Serul a fost testat dermatologic și este compus din ingrediente active dovedite clinic.

Această formulă contracarează formarea pigmentului în trei moduri.
Studiile arată că:

1.Melanostatina, o peptidă, împiedică formarea pigmentului

2.Extractul de Sorrel previne producerea de pigmenti enzimatici

3.Proteinele Nangka încetinesc distribuția pigmentului (melaninei) în piele. Serul Nannic pentru tonifierea nuantei pielii cu tripla actiune conține, de asemenea, un puternic antioxidant care luptă împotriva îmbătrânirii pielii și asigură o culoare proaspătă, sănătoasă și uniformă a pielii.

Ce provoacă pigmentarea:
Mecanismul natural al bronzarii se bazează pe trei activități care apar în organism.

1. Hormonale: Lumina soarelui declanșează o comandă din creierul nostru care activează producerea de celule pigmentare în piele. Acest hormon se numește ∂-MSH (hormon de stimulare a melanocitului).
2. Enzimatică: după ce hormonul ∂-MSH dă semnalul de pornire, se produce o activitate de producție a enzimelor, determinând celulele pigmentare, care se găsesc în stratul bazal, pentru a forma și elibera pigmentul (melanina).
3. Transport: În continuare, pigmentul produs de celulele pigmentare din stratul cel mai adânc al pielii este absorbit de macrofage (fagocitoză) care absoarbă pigmentul, îl transportă prin dendrite între celule și, eventual, îl livrează celulelor pielii.

CUM AJUTA SERUL NANNIC PENTRU CORECTAREA NUANTEI PIELII CU TRIPLA ACTIUNE HIPERPIGMENTATIA

Serul Nannic pentru tonifierea nuantei pielii cu tripla actiune este un compus cu ingrediente active specifice care ajută la combaterea consecințelor vizibile ale hiperpigmentării prin contracararea și normalizarea supraactivității formării pigmentului.

Ca un element suplimentar, NANNIC a adăugat o substanță activă care imită și mărește mecanismul natural de apărare împotriva radicalilor liberi. Sistemul de control (ADN-ul) al celulelor pielii noastre va fi protejat, ca rezultat, în mod activ. Neutralizarea tuturor formelor de radicali liberi restabilește viața celulară, ceea ce înseamnă că hiperpigmentarea deja limitată este blocata, producând un rezultat pe termen lung. Tratamentul suplimentar este adesea inutil, cu condiția ca expunerea la lumina soarelui să fie limitată.

Instrucțiuni de utilizare:
Aplicați de două ori pe zi pe zona care trebuie tratată până când se obține efectul dorit.
Doar pentru uz extern.