Nannic International

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Nannic International

CINE SUNTEM NOI?
Mediul nostru socio-cultural, precum și bunăstarea noastră emoțională, face ca fiecare dintre noi să fie un individ unic. Toți avem cerințe diferite de energie, ceea ce înseamnă că este necesară o abordare holistică pentru un organism sănătos.
Pielea, cel mai mare organ al nostru, înconjoară acest mecanism abil, pe care îl avem. Formează o barieră între factorii exogeni complexi și endogeni. Elementele vitale sunt absorbite, iar cele dăunătoare sunt evitate sau eliminate. Respectul este esențial aici, atât pentru originea produsului natural, cât și pentru metabolismul uman pe care va fi utilizat produsul.

FORMULE BIO-ACTIVE
Produsele de îngrijire a pielii NANNIC, cu formulele lor cu celule identice, transportă ingrediente active extrem de concentrate adânc în piele pentru întinerirea pielii vizibile. Formulele avansate NANNIC conțin o concentrație maximă de componente active care acționează sinergetic pentru îmbunătățirea optimă a pielii.

VIZIUNEA NOASTRA
Mediul nostru socio-cultural precum și bunăstarea noastră emoțională fac fiecare dintre noi un individ unic cu cerințe energetice diferite, ceea ce înseamnă că este necesară o abordare holistică pentru un corp sănătos. Pielea, cel mai mare organ al nostru, înconjoară acest mecanism abil, pe care îl avem. Formează o barieră între factorii exogeni complexi și endogeni.
Elementele vitale sunt absorbite, iar cele dăunătoare sunt evitate sau eliminate. Respectul este esențial aici, atât pentru originea produsului natural, cât și pentru metabolismul uman pe care va fi utilizat produsul.

MISIUNEA NOASTRĂ
1. De a fi un trendsetter în noile aplicații cosmetice, prin colaborarea continuă cu experți și centre de cercetare din întreaga lume.
2. Tratamentul cauzal care maximizează rezultatele vizibile, datorită cunoașterii aprofundate a metabolismului uman și a procesării ingredientelor foarte concentrate, complexe și multi-active.
3. Sigur pentru organism: toate produsele noastre sunt testate dermatologic și sunt potrivite pentru pielea sensibilă.
4. Creșterea durabilă prin construirea de relații pe termen lung cu părțile interesate, angajați, dezvoltatori, furnizori, importatori, specialiști în domeniul frumuseții și utilizatori.

OBIECTIVELE NOASTRE
1. Dezvoltarea de produse și soluții de nișă.
2. Aducem pe piață produse și soluții inovatoare cu USP puternice.
3. Gasirea optima a unui raport echitabil preț / calitate
4. Crearea unor saloane naționale și internaționale „Nannic Certified Salons” și „Nannic Premium Beauty Centers”.
5. Impresie clinică și igienică.

VALORILE NOASTRE
1. Integritatea
2. Etica solida și respectu față de corpul uman
3. Cooperare continuă și științifică la nivel mondial

SOLUTII PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE
Inovativitatea distinctivă NANNIC este de a aborda cauza problemei pielii.
Pentru a realiza acest lucru NANNIC a dezvoltat tehnologia „Ser Crema”; Produse cu o concentrație ridicată de substanțe multi-active, care sunt livrate în membrana hidrolipidă a pielii. Diferitele ingrediente active funcționează sinergic, rezultatul fiind întărit.