SAMPON HSR VITALITY BOOST

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

SAMPON HSR VITALITY BOOST

SAMPON HSR VITALITY BOOST

Cu ulei de argan, revitalizează părul și scalpul.

Sampon de control al vârstei deosebit de blând și hidratant, care face părul antistatic și ușor de pieptanat. Bogat în vitamine și micro-proteine ​​care patrund adânc in firele de păr. Părul este reparat din interior spre exterior. Acest lucru îmbunătățește grosimea și culoarea părului; parul are mai mult volum și o strălucire frumoasă. Acest șampon conține ulei de argan bogat în grăsimi nesaturate și tocoferol natural, care îngrijesc scalpul și arborele de păr. Conține un antioxidant puternic care protejează împotriva poluării și a daunelor UV. Potrivit pentru toate tipurile de păr, chiar și cele mai sensibile.

Utilizare
Aplicați o cantitate mică de șampon Vitality Boost pe părul umed și masați ușor părul și pielea scalpului. Lăsați câteva minute înainte de a clăti bine. Apoi se usucă părul cu un prosop.

Sampoanele HSR conțin sulfați?
Da, dar sulfații au o reputatie proasta in presa in mod nedrept. Imaginea negativă despre sulfați a fost construita în principal de mass-media in mod eronat. Și nu s-au luat în considerare tipurile diferite de sulfați.

Pe piața profesionala a ingrijirii părului, Sodium Laureth Sulphate este adesea folosit ca ingredient principal. Acesta este un agent de spumare foarte eficient și are calități bune de degresare și curățare. În unele cazuri, aceste proprietăți de degresare pot provoca un efect iritant. Dar calitatea apei are și un impact aici. Apa “tare” va determina surfactanții să se așeze pe piele și păr, în timp ce apa “moale” nu face acest lucru.

Formulele excepționale ale NANNIC: Șampoanele NANNIC HSR sunt dezvoltate pentru a se asigura că orice efecte dăunătoare ale sulfatului de sodiu Laureth sunt compensate prin adăugarea unor ingrediente active suplimentare (cum ar fi cosurfactanți, agenți de refacere, agenți de îmbunătățire a lipidelor etc.). Acest lucru are ca rezultat un șampon uscat, de îngrijire și de curățare cu proprietăți dermatologice excelente, care, de asemenea, restabilește echilibrul pielii.

Diferența fata de șamponul HSR Damage Repair
Șamponul reparator Damage Repair curăță părul și este în principal creat pentru a repara firele de păr și cuticulele. Samponul Vitality Boost curăță, de asemenea, dar conține ingrediente speciale pentru a hrăni scalpul.

Cele două șampoane au un efect complementar atunci când sunt utilizate împreună, deci vă recomandăm, pentru rezultate optime, să alternați folosirea lor. Dacă părul este uscat, dur sau deteriorat, începeți cu ajutorul samponului reparator (Damage Repair) pentru primele spălări pentru a vă ajuta părul să-și recapete rapid vitalitatea. Samponul Damage Repair poate fi prea bogat pentru părul gras sau greu. Dacă este așa, utilizați ShampoVitality Boost mai frecvent.