Protectie UV anti-îmbatranire

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Protectie UV anti-îmbatranire

Protectie UV anti-îmbatranire

Protecție unica UV anti-îmbătrânire
Sistemul UV propriu al pielii nu este perfect. Protectia UV completează spațiul lipsă, în condiții de siguranță și în mod activ.

SCURTA PREZENTARE
1. Protecție instantanee împotriva razelor solare
2. Spray invizibil, revigorant
3. Rapid și ușor de aplicat
4. Poate fi aplicat si peste machiaj
5. Fără silicon, nanoparticule și ulei
6. Nu pateaza hainele
7.Cu sfere UV brevetate

PROTECTIE MULTIPLA
1. UV-B (ardere)
2. UV-A (îmbătrânire)
3. Infraroșu
4. Luminile vizibile
5. Radicali liberi
6. Afectarea cu raze foto a ADN-ului
7.Modificări hormonale

ANTI-IMBATRANIRE
1. Crește fermitatea pielii
2. Îmbunătățește netezirea
3. Reduce ridurile
4. Actiune hidratanta
5. Reduce scalarea pielii
6. Îmbunătățește elasticitatea
7.Blochează hiperpigmentarea

CE IL FACE UNIC?

A) PROTECȚIE UV
Fapt dovedit: este dovedit stiintific ca filtrele chimice UV absorbite penetrează pielea și provoacă alterarea hormonală.
Protectia Nannic conține filtre UVB încapsulate. Acest lucru îasigura o protectie sigura pentru metabolismul uman, deoarece filtrele UV chimice nocive nu mai sunt capabile să pătrundă în piele. Complet invizibile cu ochiul liber, filtrele chimice UV sunt încapsulate în mici micro-capace transparente de 1 μm (1 micron).
1 μm rămâne invizibil pentru ochiul liber, dar este la fel de mare incat sa poata fi absorbit în piele și în corp. Protectia UV Nannic conferă protecție pielii, fără a o afecta in vreun fel.

În acest fel, agentul de protecție solară este capabil să transforme energia razelor solare într-o energie vibrantă inofensivă, cum ar fi căldură. Capsula este de asemenea reflexivă, astfel încât ajută la reflectarea radiației înapoi în atmosferă.
Protectia UV Nannic protejează împotriva UVA (îmbătrânire, UVB (ardere), infraroșu și lumină vizibilă, dar și împotriva radicalilor liberi, afectarea ADN-ului cu raze foto și a modificărilor hormonale.

B)TRATAMENTUL ACTIV ANTI-IMBATRANIRE
Fapt bine cunoscut: trebuie să ne protejăm, nu doar împotriva arderii, ci și împotriva îmbătrânirii!
Acum stim ca UVA este responsabil pentru imbatranirea pielii! Cei mai puternici compuși absorbanți de UVA în natură sunt aminoacizii de tip mycosporin (MAA). Ii găsim în diferite organisme marine, cum ar fi alge roșii, cianobacterii și corali. Puterea naturală de filtrare a acestor aminoacizi este similară cu cea a filtrelor UVA chimice existente, dar acestea nu au un efect toxic. În completare, față de micro-capace, Nannic a adăugat, de asemenea, alge roșii (porphyraumbilicalis) la Protectia UV. Această alge oferă o alternativă naturală eficientă la filtrele chimice tradiționale și, de asemenea, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Studiile reale arată că, cu aceste extracte de alge roșii, Protectia UV Nannic reduce îmbătrânirea pielii.

Protectia UV Nannic protejează, de asemenea, celulele pielii împotriva daunelor provocate de UVA. Acest lucru face ca Protectia UV Nannic să fie cel mai puternic pulverizator de ceață anti-imbatranire: îmbunătățește fermitatea pielii, îmbunătățește finețea, hidratează în mod activ, este anti-îmbătrânire, protejează împotriva hiperpigmentării și reduce scalarea pielii. Cu utilizarea zilnică, pielea aspra de pe picioare și ridurile adânci vor fi vizibil diminuate. Pielea devine din nou tânără, proaspătă și suplă.

Protectia UV Nannic protejează pielea față de UV-B, UV-A, infraroșu și lumini vizibile. Conține cei mai puternici compuși de absorbție UV de pe piață. Această protecție la soare ideală transformă rapid și eficient absorbția UV în energie termică inofensivă.

C) PROTECȚIE CHIAR SI PESTE MACHIAJ

Protectia Nannic se poate aplica foarte repede, chiar si peste machiaj, nu se simte gras si se usuca repede.

Cum se utilizează?
Utilizați zilnic pentru a menține pielea frumoasă, tânără: pulverizare pe față, gât, decolteu și mâini.
Pentru protecție optimă UV, repetați la fiecare 2 până la 3 ore.
(Aplicarea regulată a unui factor inferior oferă o protecție mai intensă decât o singură aplicare a unui factor de protecție foarte ridicat).