Nannic Romania Nannic Romania Nannic Romania Nannic Romania Nannic Romania

Crema anti-imbatranire pentru ten uscat si sensibil

Crema anti-imbatranire pentru ten uscat si sensibil

Formula ‘ser crema’ anti-îmbătrânire pentru pielea uscată și deshidratată.

Această formulă excepțională și eficientă este formată dintr-o bază lamelară cu substanțe identice cu cele din celule și conține concentrații ridicate de ingrediente active în mod natural, care au un efect sinergetic asupra metabolismului.
Activează producția de colagen, elastină și acid hialuronic endogen și protejează factorii de creștere.

Acest lucru restabilește tinerețea pielii, estompează ridurile, tenul devine mai proaspăt, mai uniform, mai puternic și strălucitor.
Serul Anti-Imbatranire Nannic pentru Piele Uscata si Sensibila are o formulă bazată pe lecitină care a fost compusă pentru a atinge trei obiective:

  • o piele mai moale și mai suplă, fără a se simți grasa la atingere
  • protecție de lungă durată împotriva uscăciunii
  • imbunatatirea echilibrului de umiditate in piele datorita calitatilor excelente de mentinere a umiditatii lecitinei.

Serul Anti-Imbatranire Nannic pentru Piele Uscata si Sensibila a fost construit din diverse componente naturale diferite, ale căror efecte terapeutice au fost demonstrate într-un număr mare de teste de laborator diferite.

1.Glucozaminoglicanii adăugați (de origine marină) au un efect extraordinar de protector asupra integrității matricei extracelulare creata de colagen și elastina. O matrice extracelulară sănătoasă este de o importanță primordială pentru sinteza optimă de colagen și elastină. Colagenul sanatos asigură faptul că țesuturile și sistemul vaselor sanguine rămân puternice și ferme.

2.Extractele de alge (de la Asparagopsis Armata și Ascophylium Nodosum) au un efect restrâns asupra degenerării enzimelor capilarelor, precum și a matricei extracelulare.

3.Un extract din Hibiscus Abelmochus are un efect protector asupra factorului de creștere a fibroblastelor 2 (FGF-2) ca rezultat al prezenței bogate a aminoacizilor. Acest factor de creștere garantează regenerarea cutanată și stimulează sinteza colagenului și a glicozaminoglicanilor. Aceasta corectează pierderea elasticității, textura pielii este îmbunătățită și ridurile sunt vizibil reduse. Extractul Hibiscus Abelmochus limitează degenerarea proteoglicanilor (PG) unde se pot găsi factorii de creștere FGF-2. (Proteoglicanii reduc ca urmare a vârstei înaintate și, ca urmare, se reduc și FGF-2, care sunt necesare pentru divizarea celulară și sinteza colagenului și a glicozaminoglicanilor).

Serul Anti-Imbatranire Nannic pentru Piele Uscata si Sensibila este potrivit pentru pielea uscată, precum și pentru a proteja pielea normală de condițiile extreme care provoacă deteriorarea pielii, cum ar fi aerul condiționat, expunerea la soare sau vântul rece și uscat.

Nu contin parfum (pentru pielea sensibila).
Componente active dovedite din punct de vedere medical și testate dermatologic.