Stratum Symbiosum

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Stratum Symbiosum

OFERĂ PIELII TALE FRUMUSEȚEA NATURALĂ CU PUTEREA PREBIOTICELOR ȘI OBȚINE CEA MAI FRUMOASĂ ȘI SĂNĂTOASĂ PIELE PE CARE AI AVUT-O VREODATĂ.

OBȚINE
BARIERA CORECTĂ A PIELII TALE

NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® nu numai că are grijă de pielea ta vizibilă, dar are grijă și de ecosistemul invizibil care o menține sănătoasă.

Dar mai sunt: ​​microbiomul îți menține pielea pe deplin hidratată și în același timp, previne îmbătrânirea prematură a pielii.
Microbiomul tău este o barieră a pielii uimitoare, vie, care conferă pielii tale o superputere naturală, puterea de a se proteja și de a repara deteriorarea acesteia.
Puterea de a străluci.

Invizibil și indispensabil. Microbiomul pielii este format din milioane de microorganisme. Împreună formează un ecosistem impresionant care vă protejează pielea împotriva intrușilor și agenților patogeni dăunători.

Produsele de îngrijire a pielii NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® oferă pielii dumneavoastră o mare varietate de nutrienți prebiotici.

Acest lucru vă va reechilibra întregul microbiom:
Pielea își va redescoperi puterea naturală și va începe un proces de recuperare rapidă fără precedent.

Sincer?

Până și noi suntem uimiți.

CE FACE GAMA PREBIOTICĂ NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® ATÂT DE DIFERIT FAȚĂ DE ALTE GAME, ATÂT DE UNICĂ?

Nannic Stratum Symbiosum® folosește o bază prebiotică pentru a stimula un microbiom sănătos. În plus, în cele mai mari concentrații sunt adăugate componente active extraordinare și de ultimă generație pentru îmbunătățirea pielii.
În acest fel, ne concentrăm pe toate aspectele îngrijirii pielii simultan pentru a asigura o piele sănătoasă, fermă și strălucitoare.

O ARMA UNICĂ ÎMPOTRIVA
ÎMBĂTRÂNIRII TEGUMENTARE

În același mod în care fiecare avem amprente unice, fiecare avem și microbiomul nostru unic. Acest microbiom unic se adaptează în mod constant la pielea noastră, la mediul care ne înconjoară și la hrănirea pe care o primește.
Ecosistemul pielii tale este, prin urmare, în continuă mișcare și în simbioză cu lumea din jurul tău. Acesta este modul în care acest strat invizibil (Stratum Symbiosum®) asigură o piele care este înarmată în mod natural împotriva intrușilor, impurităților și îmbătrânirii pielii în orice moment.

CARE SUNT VINOVAȚII?

Pielea ta menținându-și sănătatea, frumusețea și tinerețea. Acum acesta este un sistem pe care vrei să-l prețuiești. Corect?

Din păcate, nu întotdeauna facem asta. Chiar și fără bănuială contracarăm puterile de auto-vindecare ale pielii noastre. Prin folosirea anumitor produse de îngrijire a pielii care conțin ingrediente prea agresive, prin peelinguri prea acide sau prin spălare prea intensă. Dar în fiecare zi eliminăm, de asemenea, o parte din microbiomul nostru unic prin simpla utilizare a demachiantelor neadaptate.

Rezultatul?

Deranjam ecosistemul autoreglabil, simbiotic și puternic al pielii noastre. Microbiomul devine dezechilibrat și pielea noastră își pierde capacitatea de a se proteja și de a se repara în mod optim. Rezultatul: porii se măresc, apar riduri fine și profunde, pielea foarte uscată, sensibilă sau acneea, pielea începând să se lase, devenind flască și pierzându-și strălucirea și elasticitatea.

PIELEA NOASTRA SI-A PIERDUT
SUPERPUTEREA NATURALA.

CUM O RECUPERĂM?

PREBIOTICELE
REPARĂ
ECOSISTEMUL PIELII

Pentru a vă proteja pielea, susține și restabili microbiomul acesteia, este nevoie de super alimente pentru a o hrăni.
Pentru că, oricât de mică ar fi celula, niciun organism viu nu poate supraviețui fără nutrienții corespunzători pentru a-l menține sănătos. Și asta include microbiotica pielii tale.

Este exact ceea ce veți găsi în îngrijirea pielii, superalimentul nostru NANNIC STRATUM SYMBIOSUM®.
Nu probiotice, ci prebiotice: componente microscopice mici care hrănesc și protejează microbiomul. Oferiți-i microbiomului dumneavoastră cea mai bună hrană, pentru a obține cea mai bună piele avută vreodată.

PROMISIUNEA NOASTRA

NUTRIENȚI OPTIMI PENTRU MICROBIOMUL PIELII TALE

ÎMBUNĂTĂȚIRE A TEXTURII PIELII CUM NU A MAI FOST VREODATĂ

NANNIC Stratum Symbiosum® ESTE ADAPTAT PENTRU ORICE VÂRSTA SI ORICE TIP DE PIELE

PIELEA RADIAZĂ DE SĂNĂTATE ȘI ESTE SEMNIFICATIV REFĂCUTĂ.

REZULTATE IMPRESIONANTE

Realizat cu conceptul NANNIC STRATUM SYMBIOSUM®