Intrebari frecvente

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Intrebari frecvente

INTREBARI FRECVENTE SI RASPUNSURILE CORESPUNZATOARE PRIVIND TRATAMNTELE NBE

1.CE PROMOVEAZA TRATAMENTELE NBE?

Tratamentele NBE promoveaza puterea infrumusetarii cu ajutorul produselor Nannic

2.CE INSEAMNA CONCRET UN TRATAMENT NBE?

TRATAMENTELE PROFESIONISTE NBE NANNIC combină energia electromagnetică cu ingrediente active eficiente care conțin elemente celulare identice.
Un tratament NBE este un tratament pentru față și corp folosind radiofrecvență și căldură.Acest lucru nu este doar un masaj benefic, dar nici deranjează propriile sisteme biologice ale organismului, ceea ce face ca rezultatele să fie foarte durabile.

3.CE SE INTAMPLA CU ORGANISMUL IN TIMPUL UNUI TRATAMENT NBE?

TRATAMENTELE PROFESIONISTE NBE NANNIC utilizează energia electromagnetică și diatermică puternică pentru a transporta substanțe nutritive adânc în piele. Pe măsură ce energia electromagnetică pătrunde în piele, activitatea diatermică (încălzirea) stimulează circulația sângelui bogat în oxigen în zona respectiva. La nivel celular, toxinele sunt îndepărtate efectiv prin capilare și limf. Celulele pielii absorb energie, care va fi eliberată ușor mai târziu.
Transferul de energie se calculează prin semiconductivitatea atât a sondei izolate cât și a serilor. Energia electromagnetică optimizează celulele prin polarizare. Descărcarea di-electrică eliberează căldura în țesutul înconjurător, ridicând temperatura pielii cu 1,5 ° până la 2 ° C și stabilind o serie de procese fiziologice în mișcare. Celulele funcționează ca condensatoare, stocând energia alternativă sub formă de bioenergie.
Un curs intensiv de tratament oferă rezultate pe termen lung. Producția de colagen și elastină este stimulată și, odată cu îmbunătățirea structurii țesutului conjunctiv, se poate ajunge la un aspect mai tânăr.

4. CINE ESTE APT PENTRU TRATAMENT?

TRATAMENTUL NBE este potrivit pentru toate tipurile de organism, cu excepția anumitor contraindicații, cum ar fi sarcina, cancerul, epilepsia, stimulatoarele cardiace sau inflamația.

5.PE CE ZONE ALE CORPULUI POATE FI APLICATE?

TRATAMENTELE NBE pot fi implementate pe toata suprafata corpului.

6.TRATAMENTUL ESTE SIGUR?

TRATAMENTUL NBE este un tratament foarte sigur. Este chiar foarte benefic pentru sistemele biologice ale corpului. Organismul nu poate fi afectat in vreun fel cu aceste tratamente, deoarece dispozitivul nu utilizează lumină laser sau alte tehnici agresive.