Spray autobronzant Supersunic

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Spray autobronzant Supersunic

Spray autobronzant Supersunic

Un bronz frumos, fără riscul de radiații UV

SUPERSUNIC, ce este?
SUPERSUNIC ESTE PULVERIZAT PE PIELE, NU NECESITĂ FRECARE

O pulverizare auto-bronzantă, cu picături microscopice pentru a pulveriza pe piele, o pulverizare aerodinamică, uniformă, pentru un rezultat fără pată.
Pulverizatorul poate fi ținut în toate direcțiile (în poziție verticală, înclinat și cu capul în jos) pentru a permite pulverizarea zonelor greu accesibile.

Supersunic a fost testat medical (piele, ochi și inhalare) și este 100% sigur pentru utilizare.

Supersunic nu conține coloranți sau parfumuri. Această soluție translucidă a fost compusă din zaharuri care vor reacționa cu proteinele pielii.
Prin utilizarea diferitelor tipuri de zaharuri (DHA și Erythrulose), rezultatul obținut nu poate fi diferențiat de un bronz natural.

Supersunic a fost îmbogățit cu ingrediente de creștere a penetrării. Te poti imbraca imediat după o scurtă perioadă de uscare. La numai două ore după aplicare reacția începe să funcționeze și va continua în următoarele 12 ore. Fără alte acțiuni din partea dvs., veți beneficia de un bronz natural .
Bronzul va dura aproximativ 7 zile după aplicare. Rezultatul va rămâne stabil pentru primele 3 până la 4 zile. Atunci va începe să se estompeze încet.

Supersunic nu are miros puternic. DHA și Erythrulose sunt materii prime testate dermatologic și sunt total inofensive organismului uman.

SUPERSUNIC, MOD DE UTILIZARE:

Îndepărtați hainele din zona de pulverizat.
Protejați-vă părul legându-l și trăgându-l înapoi. Protejați sprâncenele de culoare deschisă sau gri, ajutorul unei creme.
Întotdeauna pulverizați pe piele uscată. Direcționați spray spre partea de corp care urmează să fie tratate. Păstrați o distanță de 30 până la 35 cm. Pulverizati zona uniform cu mișcări circulare în straturi mici.

ATENȚIE: Nu exagerați prin pulverizare! Protejați tălpile piciorului, nu stați cu picioarele goale.

Pentru față: direcționați pulverizatorul spre față de la o distanță de +/- 30 cm. Închideți ochii și gura și pulverizați cu mișcări circulare în straturi mici.
Pentru zone greu accesibile: cereți asistență.

Sfat: întotdeauna pulverizați pe pielea uscată și curată, fără loțiuni corporale, creme sau parfumuri.

Un rezultat mai frumos și mai durabil poate fi obținut pe pielea exfoliană (celulele pielii moarte au fost îndepărtate). Așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a pulveriza Supersunic pentru a permite porilor să se închidă din nou după spălare.
Sfat: se curăță dimineața și se pulverizează Supersunic seara.

Picături sau lacrimi? Ștergeți cu grijă excesul de pulverizare și lăsați-l să se usuce.

Sfat: A nu se face dus imediat dupa aplicare și a se evita transpirație excesivă (de exemplu, sport). Aceasta pentru a proteja 12 h activitatea ingredientelor autobronzante.

Supersunic a fost îmbogățit cu ingrediente de penetrare în creștere. Ai posibilitatea sa te imbraci imediat dupa o scurtă perioadă după uscare. La două ore după aplicare, veți vedea rezultatele care vor continua să dureze aproximativ 12 ore. Fără nici o acțiune in plus, zonele tratate vor beneficia de un aspect natural de culoarea bronzului.
Sfat: Pulverizati seara si va veti trezi cu o piele perfect bronzata.