Ser pentru picioare perfecte

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser pentru picioare perfecte

Ser pentru picioare perfecte

Un ser Nano-bio-dinamic care se utilizează pentru spargerea vaselor de sânge si pentru petele de pe piele

 

Cum apar venele spider?

Proteinele metalo-matrice (MMP) sunt enzimele responsabile pentru a elimina „deșeurile” produse de celulele pielii noastre (keratinocite și fibroblaste).

Sub influența agresorilor externi, cum ar fi razele UV, frigul, vântul, poluarea etc … aceste MMP pot deveni supra-active și pot ataca celulele matricei extracelulare. În matricea extracelulară, găsim colagen și elastină, care sunt responsabile să mențină microcapilariile în poziție tonică, astfel încât să nu fie vizibile pe suprafața pielii.

O matrice extracelulară slăbită nu este capabilă să mențină microcapilariile în poziție tonică.

Chiar și așa, sub influența agresorilor externi menționați mai sus, celulele noastre expulzează PGE2 (prostaglandina E2) și VEGF (factor de creștere vaso-endotelial).

Prin urmare, PGE2 va provoca dilatarea microcapilariilor, iar VEGF va crește permeabilitatea rețelei micro-capilare. Odată perforate, capilarele vor secreta celule albe din sânge (neutrofile), care vor ataca din nou ECM, are loc un cerc vicios de pierdere a integrității ECM și dilatarea capilarelor.

Venele spider vizibile, picioarele varicoase și rozaceea devin vizibile deoarece nu sunt ținute în poziție tonică.

 

TRATAMENTUL EFECTIV CU SERUL VENATRIX NANNIC:

Serul Venatrix Nannic va lucra dintr-un unghi dublu pentru a sparge acest cerc vicios:

1- prin inhibarea supra-activității MMP și MMP
2 – prin inhibarea PGE2 și VEGF.

Serul Venatrix Nannic va încuraja sinteza fibrelor de colagen și elastină și va asigura integritatea ECM. Integritatea ECM, în care sunt localizate fibrele de colagen și elastină, va menține microcapilariile în poziție tonică.

Mai puțin PGE2 va crea o mai mică dilatare a microcapilariilor, iar mai puțin VEGF va face ca microcapilariile să fie mai puțin permeabile.

O matrice extracelulară sănătoasă are o importanță primordială pentru o sinteză optimă de colagen și elastină. Colagenul sanatos asigură că țesuturile și sistemul vaselor sanguine rămân puternice și ferme.

Aplicați serul Venatrix Nannic de două ori pe zi pe venele spider.

Primele rezultate vizibile pot fi așteptate după 8 până la 12 săptămâni.
Numai pentru uz extern. Componente active dovedite din punct de vedere medical și testate dermatologic.