NBE Dispozitive profesionale

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

NBE Dispozitive profesionale

DISPOZITIVUL DEEP SKIN NANNIC UN CONCEPT TRIO SIGUR CU REZULTATE EXCEPTIONALE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA REINTINERIREA PIELII IN MOD ACTIV Dispozitivul pentru piele profunda Nannic este noua generație de microstimulare și un concept revoluționar pentru infuzarea tratamentelor faciale. O exfoliere mecanica care nu deterioreaza pielea, combinată cu o tehnologie de micro-canal special dezvoltat. Împreună cu seruri concentrate extrem de active care oferă rezultate de lungă durată de întinerire si imbunatatire a pielii.

DISPOZITIVUL NBE CAPACITIV CU FRECVENTA RADIO NANNIC PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA, INTARIREA ȘI DEZVOLTAREA PIELII CU EFECT IMEDIAT ȘI DE LUNGA DURATA

DISPOZITIVUL NBE 500+
Un sistem bipolar sigur, cu frecvență radio și căldură, combinat cu seruri special dezvoltate. Tratamentul orientat pe rezultate pe față și pe corp, care este foarte relaxant. Rezultatele vizibile din primul tratament.

DISPOZITIVUL NBE 800+
Un sistem unic monopolar cu frecvență radio și căldură, combinat cu seruri special dezvoltate. Tratamentul orientat pe rezultate pe față și pe corp, care este foarte relaxant. Rezultatele vizibile din primul tratament.
DISPOZITIVUL NBE 1000
DISPOZITIVUL NBE 1000 vine ca o continuare a DISPOZITIVULUI NBE 500 + NBE800 și este un dispozitiv superior și mai puternic. Se bazează pe o tehnologie revoluționară care combină atât sistemele bipolare, cât și cele monopolare, împreună cu căldură, frecvența radio și serurile special dezvoltate. Rezultate orientate catre îngrijirea pielii atât pentru fata, cat si pentru corp, care este foarte relaxant. Rezultatele vizibile din primul tratament.
DISPOZITIVUL NBE 3000
DISPOZITIVUL NBE 3000 vine ca o continuare a DISPOZITIVULUI NBE 1000 și este cel mai avansat dispozitiv de îngrijire a pielii orientat spre rezultate. Se bazează pe o tehnologie revoluționară, cu sisteme bipolare și monopolare, împreună cu căldură, frecvență radio și seruri special dezvoltate, care pot fi combinate cu drenaj limfatic automat. Acest lucru oferă un tratament și mai eficient, cu rezultate vizibile instantaneu.