Balsam (Keratin Boost)

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Balsam (Keratin Boost)

Balsam (Keratin Boost)

Se hidratează intensiv și protejează împotriva stresului de căldură

Balsam deosebit de eficient pentru controlul vârstei, cu unt de shea, keratină, vitamina E, vitamina F și pantenol, care conferă părului strălucire, elasticitate și volum. Keratina pătrunde adânc în fibrele de păr. Balsamul imbunătățește reținerea umidității, ceea ce face ca părul să fie mai elastic, mai gros și să îi dea volum suplimentar. Face părul mai ușor de pieptanat, are un efect antistatic și protejează împotriva deteriorării căldurii provocată de aranjarea parului cu placa (testată la 200 ° C). Conține un antioxidant puternic care protejează împotriva poluării și a daunelor UV. Păstrează pentru mai mult timp culoarea parului. Potrivit pentru toate tipurile de păr, chiar și pentru cele mai sensibile.

Utiliare:
Adaugati o cantitate mică de balsam pe părul uscat cu prosopul, masati parul și lăsați-l câteva minute înainte de a-l clati cu apă călduță. Uscați părul cu un prosop. Acest balsam este foarte hrănitor, ajustați frecvența de utilizare în funcție de tipul de păr.

Indicație:
De asemenea, poate fi utilizat ca o mască de păr e reparare, lăsând balsamul in par timp de 30 de minute înainte de clătire.