Deep Skin

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Deep Skin

Dispozitivul NBE DEEP SKIN Nannic combină o nouă generație de dermabraziune mecanică, combinată cu un concept revoluționar de perfuzie pentru fata. Această tehnologie de micro-canal special dezvoltată, nu dăunează pielea. Este un concept sigur, cu rezultate excepționale pentru întinerirea și îmbunătățirea activă a pielii.

„Un lifting facial fără vreun cuțit sau ac”
Un concept dual sigur, cu rezultate excepționale pentru întinerirea și îmbunătățirea activă a pielii.
Dispozitivul NBE pentru piele profunda Nannic oferă rezultate pe termen lung în următoarele tratamente:

 • Întinerirea și îmbunătățirea pielii cu efecte active, vizibile și de lungă durată
 • Combaterea ridurilor
 • Tratarea porilor mari și a petelor pigmentare
 • Activarea puterii de auto-vindecare a pielii
 • Refacerea umidității și a densității pielii
 • Îmbunătățirea elasticității
 • Combaterea acneei, cicatricilor și vergeturilor
 • Creșterea producției de colagen și elastină

Dispozitivul NBE pentru piele profunda Nannic are rezultate și mai uimitoare când este combinat cu unul dintre aparatele noastre de frecvență radio (NBE 500, NBE 800, NBE 1000, NBE 3000).

Dispozitivul NBE pentru piele profunda Nannic are câțiva pași. Ablatorul NDS este alcătuit din 2 pași:

 1. În timpul unei „prime exfolieri”, celulele pielii moarte sunt îndepărtate, astfel încât procesele suplimentare ale pielii să poată funcționa mai eficient.
 2. Apoi urmeaza o „abraziune adâncă” care stimulează mecanismele naturale de apărare ale pielii.

Angajații care manuiesc DISPOZITVUL NBE DS Ablator ambaleaza steril fiecare „coronita” in parte. Stratul de celule epidermice este abrazată folosind o mișcare de rotație, cu un număr mare de rotații pe minut. Celulele stem din rugină sunt astfel determinate să se divida. Pielea se regenerează mai repede, ridurile dispar și aspectul pielii este rafinat.

Al doilea pas folosește Infuzorul DS NBE.
Aproape toate comenzile celulare referitoare la piele sunt date în epidermă (pielea superioară). Acționează ca un „comunicator” între lumea exterioară și corpurile noastre. Infuzorul DS NBE restabilește funcțiile celulelor epidermale, de exemplu, diviziunea celulară, mecanismele de apărare diferite, creșterea producției de colagen …

Infuzorul DS NB foloseste stimulatoare sterile ambalate individual, care furnizeaza rapid epiderma cu microcanal (de la 50.000 la 70.000 pe minut). Acest lucru ajută substanțele extrem de concentrate NANNIC să pătrundă profund în epiderma:

 • Procesul de reparare a pielii este activat;
 • Se eliberează diferite substanțe semnalizatoare intracelulare, de ex. Celulele de dormit sunt stimulate să se împartă, producția de colagen și elastină sunt stimulate …

NANNIC se concentrează pe epidermă. Aceasta conține toți comunicatorii (factori de creștere și citocine) pentru a reintineri pielea pe termen lung, fără a o deteriora. Respectarea metabolismului uman este cheia aici. Efectul Infuzorului DS NBE se concentrează asupra celulelor:

 • În epidermă: keratinocite, melanocite, celule bazale și celule Langerhans. Rezultat: epiderma este prevăzută cu o umiditate suficientă, astfel încât enzimele proprii ale organismului să poată funcționa pe deplin.
 • În dermă: fibroblaste papiliare și reticulare. Rezultat: producția de colagen, elastină și glucozaminoglicani.

Detaliile mai accentuate, cum ar fi ridurile adânci, picioarele cioară, cicatricile acneei, ridurile … sunt tratate cu Corectorul NBE DS.