NBE 3000

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

NBE 3000

DISPOZITIVUL NBE 3000 este potrivit pentru toate tratamentele pentru față și corp. Tratamentele multiple pot fi combinate simultan.

DISPOZITIVUL NBE 3000 NANNIC este un dispozitiv în care pot fi utilizate simultan 3 circuite diferite:

  • Monopolar și bipolar împreună
  • Sondele monopolare automate combinate cu electrozi manuale active dacă este necesar

 

 

 

 

 

 

 

 

Luandu-se in considerare corpul holistic, este posibilă poziționarea plăcilor într-un mod care să aducă sinergie între o serie de funcții corporale. De exemplu, în timp ce efectuați un tratament facial, este posibil să stimulați sistemul limfatic în întreg corpul, rezultând în efecte optimizate pentru față.

Dispozitivul poate avea un efect pozitiv simultan asupra producerii colagenului și a acidului hialuronic, dar și asupra țesuturilor musculare și grase, a fluxului limfatic și a microcapilarilor. Consultați instrucțiunile dispozitivului pentru instrucțiuni detaliate de tratare.

Izolarea sondei active crește zona de descărcare a ionilor până la nivelul epidermei, dermei, țesuturilor grase și țesutului muscular. Acest lucru permite evacuarea extrem de sigură a unei cantități relativ mari de energie în celule, fără riscul de a afecta țesuturile subiacente. Tratamentele bipolare cu DISPOZITIVUL NBE 3000 produc mai puțină căldură de contact, făcându-l dispozitivul ideal pentru o piele foarte fină sau foarte sensibilă. Capacitatea de drenare a corpului poate fi stimulată în același timp, ceea ce reprezintă o adăugare foarte eficientă în tratamentul cu rozacee și în alte tratamente faciale.

a) Monopolar (piesă manuală)
Mai intensă decât DISPOZITIVUL NBE 800, chiar dacă efectul termic ar părea mai mic. Drenajul limfatic automat datorită plăcilor electrod active. Rezultatele mai rapide când se combină mai multe zone și funcții de tratare a corpului.

b) Monopolar (placă electronică activă)

  • Folosit pentru stimularea drenajului limfatic automat.
  • Poate fi folosit pentru a încălzi țesuturile înainte de tratamentele manuale.
  • De asemenea, util pentru stimularea lipolizei pentru a încălzi celulita înainte de tratament.

c) Bipolar (piesă manuală)
DISPOZITIVUL NBE 3000 poate fi utilizat ca dispozitiv monopolar sau bipolar sau ca o combinație a celor două. În plus, funcționează complet automat și manual sau alternativ în ambele forme. Aplicația bipolară este ideală pentru pielea care este foarte subțire și sensibilă, cum ar fi pielea din jurul ochilor, pe pete de rozacee și în jurul implanturilor și injectabilelor.

Conceptul DISPOZITIVULUI NBE 3000 NANNIC permite combinarea unei serii de tratamente într-o singură sesiune de tratament. Sinergia creată de efectele asupra diferitelor funcții ale corpului, opțiunile de tratament monopolar și bipolar, alegerea serurilor și metodele corecte de tratament produce atât rezultate imediate, cât și pe termen lung pentru față și corp.