HSR DAY CARE & HSR NIGHT CARE

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

HSR DAY CARE & HSR NIGHT CARE

HSR DAY CARE & HSR NIGHT CARE

CONCEPT INOVATIV DE ANTI-AGING PENTRU INGRIJIREA ZILNICĂ A SCALPULUI SI A RADACINILOR

HSR DAY CARE (INGRIJIRE ZILNICĂ, REINTINERIRE FOLICĂ)

Vitalizează scalpul și previne pierderea părului

Tratamentul zilnic pe timp de zi pentru un păr sănătos și puternic. Oferă energie și vitalitate părului înrăutățitor. Stimulează energia celulară (ATP) și stimulează colagenul de tip IV pentru ancorarea mai puternică a rădăcinilor părului. Revitalizeaza si stimuleaza scalpul si radacinile parului pentru a reduce pierderea parului. Contracareaza îmbătrânirea părului din interiorul rădăcinii părului. Îmbunătățește umiditatea pentru un păr vizibil mai gros, mai voluminos și asigură o culoare mai intensă a părului. Potrivit pentru toate tipurile de scalp, chiar și cele mai sensibile.

HSR NIGHT CARE (STIMULAREA RADACINILOR)

Susține creșterea naturală a părului și previne pierderea parului

Tratamentul de noapte pentru un păr sănătos și puternic. Trateaza partea invizibila a părului. Această loțiune stimulează micro-circulația pentru o fază de creștere mai lungă. Reface cresterea sanatoasa a parului si are ca rezultat un par puternic. Oferă energie și vitalitate părului subtire, normalizează creșterea părului și reglează producția de sebum. Potrivit pentru toate tipurile de scalp, chiar și cele mai sensibile.

Utilizare
Aplicați HSR DAY CARE în fiecare dimineață și HSR NIGHT CARE în fiecare seară direct în scalp cu aplicatorul furnizat. Răspândiți uniform pe întreaga suprafata a scalpului și masați-l ușor. Nu clătiți.

Vedeti rezultatele obtinute in urma utilizarii acestor produse aici.