Ser crema protectie instanta

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ser crema protectie instanta

Ser crema protectie instanta

Previne pungile din zona ochilor si pielea uscata deshidratata

Un ser unic, creat pentru a proteja pielea împotriva deshidratării în medii stresante cu aer condiționat, cum ar fi în avioane și birouri.
Efectele acestui stres se manifestă pe față ca o uscăciune, o senzație de strângere, puffiness și cercuri întunecate sub ochi.

Fața, inclusiv zona vulnerabilă din jurul ochilor, este supusă unei umidități extrem de scăzute, cu niveluri de umiditate comparabile cu cele ale deșertului Sahara. Odată cu reducerea oxigenării, nivelul oxigenului disponibil în vasele de sânge scade semnificativ, ducând la retenția fluidelor în jurul ochilor, precum și în picioare. Lipsa activitatii fizice amplifică acest efect, intensificand incetinirea sistemului limfatic.

Unul dintre ingredientele active ale Protecției Instant Nannic este proteina de susan, care menține serul neted. În schimb, formează o peliculă subțire peste piele și ajută la blocarea umidității.

Extractele de alge din ser întârzie efectele de dezintegrare ale enzimelor asupra depozitelor de colagen și elastină în matricea extracelulară a vaselor de sânge. Funcția naturală de protecție a pielii este stimulată pentru a rezista acestor enzime dăunătoare.
Micro-circulația în piele este îmbunătățită, împiedicând formarea de pungi sub ochi și cercuri întunecate.

Aplicați în mod regulat Protecția instant Nannic. Masați ușor din lateral spre centrul feței, aplicând o presiune delicată sub ochi. Apoi, masați joncțiunea mazilarelor și suprafata din zona urechilor folosind mișcări circulare blânde. În cele din urmă, masati tamplele cu mișcări ferme, circulare.

Componente active dovedite din punct de vedere medical și testate dermatologic.