Sampon HSR Damage Repair

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Sampon HSR Damage Repair

Sampon HSR Damage Repair

Îmbunătățește volumul și îngroașa părul

Un șampon care controleaza varsta cu adevarat, care curăță părul, îl repară și adaugă volum. Bogate în proteine ​​de mazare, vitamine și peptide care asigură întinerire imediată, elasticitate mai bună și strălucire sănătoasă. Samponul HSR imbunătățește reținerea umidității, ceea ce face ca părul să fie mai gros și oferă volum suplimentar. Conține un antioxidant puternic, protejează împotriva poluării, inversează deteriorarea UV și previne daunele cauzate de aranjarea zilnica(gel, ceara, coafat, spalat etc). Potrivit pentru toate tipurile de păr, chiar și cele mai sensibile.

Utilizare
Aplicați o cantitate mică de șampon pe parul umed si masati usor parul si scalpul. Lăsați câteva minute înainte de a clati bine. Apoi uscați părul cu un prosop.

Șampoanele HSR conțin sulfați?
Da, dar sulfații au o reputatie proasta in presa in mod nedrept. Imaginea negativă despre sulfați a fost construita în principal de mass-media in mod eronat. Și nu s-au luat în considerare tipurile diferite de sulfați.

Pe piața profesionala a ingrijirii părului, Sodium Laureth Sulphate este adesea folosit ca ingredient principal. Acesta este un agent de spumare foarte eficient și are calități bune de degresare și curățare. În unele cazuri, aceste proprietăți de degresare pot provoca un efect iritant. Dar calitatea apei are și un impact aici. Apa “tare” va determina surfactanții să se așeze pe piele și păr, în timp ce apa “moale” nu face acest lucru.

Formulele excepționale ale NANNIC: Șampoanele NANNIC HSR sunt dezvoltate pentru a se asigura că orice efecte dăunătoare ale sulfatului de sodiu Laureth sunt compensate prin adăugarea unor ingrediente active suplimentare (cum ar fi cosurfactanți, agenți de refacere, agenți de îmbunătățire a lipidelor etc.). Acest lucru are ca rezultat un șampon uscat, de îngrijire și de curățare cu proprietăți dermatologice excelente, care, de asemenea, restabilește echilibrul pielii.

Diferența fata de șamponul HSR Vitality Boost
Șamponul reparator Damage Repair curăță părul și este în principal creat pentru a repara firele de păr și cuticulele. Samponul Vitality Boost curăță, de asemenea, dar conține ingrediente speciale pentru a hrăni scalpul.

Cele două șampoane au un efect complementar atunci când sunt utilizate împreună, deci vă recomandăm, pentru rezultate optime, să alternați folosirea lor. Dacă părul este uscat, dur sau deteriorat, începeți cu ajutorul samponului reparator (Damage Repair) pentru primele spălări pentru a vă ajuta părul să-și recapete rapid vitalitatea. Samponul Damage Repair poate fi prea bogat pentru părul gras sau greu. Dacă este așa, utilizați ShampoVitality Boost mai frecvent.