Ingrijire speciala

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Ingrijire speciala

Ingrijire speciala

O serie de produse inovatoare care funcționează activ pentru a proteja pielea împotriva șocurilor externe.

Protectie UV Nannic este un produs unic care filtrează 95% din radiațiile UVA și UVB. Nu conține filtre chimice, ci se bazează pe componente, inclusiv alge roșii, care asigură o protecție naturală eficientă. Este, de asemenea, un produs activ anti-îmbătrânire care oferă pielii o cantitate foarte mare de umiditate. Este un amestec fin si transparent. Nu se simte lipicios sau gras.

Balsamul de buze Miracol 3D Nannic este un balsam revoluționar pentru buze, cu aminoacizi tripli legați, care măresc volumul buzelor, reduc ridurile și sporesc conturul buzelor. Oferă buze mai pline și friskate. Adauga mai multă umiditate și protejează împotriva deshidratării. Un plus, SPF 15.

Compusul Crema Reparatoare pntru Maini si Picioare Nannic sunt două creme nutritive îmbogățite cu omega 3 și 6 care repară pielea uscată, crăpată sau crăpată. Compusul crema pentru mâini și cuticule pe bază de ulei de cânepă și drojdie de brutărie care stimulează mecanismul propriu de apărare a organismului, precum și capacitatea de vindecare a pielii. Compusul crema pentru picioare este foarte eficientă împotriva calusurilor. Conține piper roșu – peptidă care are un puternic efect antioxidant care încălzește picioarele și stimulează microcirculația sângelui, reduce sentimentul picioarelor dureroase și umflate.

Ulei de corp pentru piele uscata cu efect de hidratare Nannic: Un ulei parfumat pentru corp cu pielea uscata care hidratează pielea fără a lăsa un film gras.