Produse de ingrijire

Nannic Romania

DESCOPERA ULTIMUL SECRET DE FRUMUSETE NANNIC

Produse de ingrijire

Produse de ingrijire

O gamă de produse eficiente pentru a menține corpul și textilele în stare proaspătă. Îi ține liber de mirosul de transpirație și de bacterii.

Gelul de dus QC Nannic este o spumă minunată de duș care curăță pielea și previne mirosurile corpului timp de 24 de ore datorită formulei sale brevetate Zinc-Coceth-Sulfat. Păstrează mirosurile nedorite de peste 24 de ore! De asemenea, previne ciupercile și mătreața.

Șervețele umede deodorant QC Nannic sunt șervețele deodorant care mențin mirosul nedorit al corpului sub control. Dau o stare de prospetime în cel mai scurt timp! Ușor de luat cu tine.

Gel pentru curatarea mainilor Nannic este un amestec unic de gel dezinfectant care elimină toate bacteriile în timp ce hidratează mâinile și le face moi. Bun împotriva transpirației, poate fi folosit chiar și pe picioare. Vindecă fisurile mici. Nu are miros de alcool, dar are un miros proaspat de pepene galben.

Produsul deodorant pentru textile QC Nannic este un spray transparent eficient pentru a elimina mirosurile nedorite și bacteriile din textile. Haine sportive, pantofi și haine delicate, care de obicei gestionează doar 30 ° C, toate complet lipsite de bacterii și miros de transpirație.

Lapte hidratant de baie cu amidon natural de orez. Restaureaza echilibrul pielii, calmeaza iritarea pielii si ofera o hidratare intensa.